Kruidenscrub

De kruidenscrub

De kruidenscrub die ik aanbied in mijn praktijk maak ik zelf. De combinatie bestaat  o.a. uit: Lavendel, Salie en Rozemarijn. De kruiden heb ik geplukt grotendeels in Portugal, maar ook in Nederland heb ik mooie plekjes gevonden. De kruiden staan in alle rust en schoonheid, ondersteunt door de perfectie van moeder natuur. Uiteraard zonder giftige verdelgingsmiddelen.

Toen ik in Portugal (2011 tot 2017) woonde en kruidenvoetenbaden gaf,  kookte ik de kruiden in zijn geheel en deed de gekookte kruiden aangelengd met lauw water in een voetenbad. Nu ik weer in Nederland ben en gediplomeerd Medisch pedicure heb ik de kruiden zó aangepast dat het prima past in de praktijk. 

Malen, zout en geurloze olie

Ik maal de kruiden en voeg zout en geurloze olie toe. Met dit geheel worden u voeten ingewreven en daarna met warm water afgespoeld. Door het warme water smelt het zout zodat alleen de kruiden en de olie overblijven. Het zout zuivert de huid, de olie en de kruiden worden in de voeten gemasseerd en daarna met warm water afgespoeld. Het verschil is duidelijk voelbaar. De voeten voelen zachter aan en de bloed-doorstroom krijgt een enorme boost!  

De eerst keer 

Als u de eerste keer een afspraak maakt zit de kruidenscrub in de behandeling. Ook zit een kruidenscrub inbegrepen in een uitgebreide behandeling. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *